top of page
Veterani NK Kurilovec

VETERANI

Nakon više od desetljeća bez selekcije veterana, početkom 2016. godine, Ivan Barbarić - Šima i nekolicina prijatelja odlučili su osnovati ekipu veterana u našem klubu.

Nakon mjeseci razmišljanja i razgovora sa budućim igračima, ideja je prerasla u odluku te je na sastanku  21.10.2016. odlučeno da se kreće u natjecanje.

Prva natjecateljska sezona bila je 2017./2018. Te sezone momčad se upoznavala s protivnicima i bez rezultatskog imperativa osvojila 7. mjesto od ukupno 14 ekipa. Iz sezone u sezonu rezultati su bili sve bolji kao i plasman na tablici. Najuspješnija sezona bila je 2018./2019. kad je osvojeno 4. mjesto od 13 ekipa. Sezona 2019./2020. je počela odlično i na polusezoni smo držali odlično 2. mjesto od 16 ekipa koje su se natjecale i samo je pitanje kako bi to završilo da COVID nije poremetio planove i prekinuo prvenstvo.

No, bitnije od rezultata je bilo započeti jednu lijepu priču u našem Kurilovcu. Priča je to koja traje već petu sezonu. Rezultatskog imperativa i dalje nema, ali su druženja iz sezone u sezonu sve bolja. Nakon napornog radnog tjedna nema boljeg ispušnog ventila od lopte i malo druženja nakon tekme.

Momčad trenutno broji tridesetak članova. Većinom su to dečki koji su jedan dio svog života proveli igrajući za razne selekcije NK Kurilovca.

Uz igrače bilo bi dobro spomenuti i navijače i sponzore koji redovito prate utakmice. Njihova podrška nam puno znači.

Osim nogometa veterani redovito sudjeluju i u radu samog kluba. Nekolicina ih je u upravljačkim tijelima kluba, a ostatak se rado odazove na pozive za bilo kakvu pomoć koju klub treba. Svi skupa se nadamo da će ova lijepa priča i dalje trajati zahvaljujući Ivanu Barbariću – Šimi, bez kojega ovog svega nebi bilo.

Uživajte u našim fotografijama kao što mi uživamo u nogometu!

bottom of page