top of page
limači 1_edited.jpg

LIMAČI 2021/2022

Kategorija limača (početnika) broji ukupno 50 dječaka i djevojčica rođenih 2011. i 2012. godine. Igrači marljivo treniraju 11 mjeseci u godini (od 1.8. do 30.6.). Treninzi se odvijaju na terenima ŠRC Udarnik četiri dana u tjednu (ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak). U natjecanjima su prijavljene 3 momčadi - jedna se natječe u 1. ligi Nogometnog Saveza Zagrebačke Županije i dvije momčadi u Ligi Nogometnog Saveza Velike Gorice. Tokom zimskog perioda mladi nogometaši su također uključeni u natjecanja na zimskim ligama. Za rad s igračima su zaduženi treneri Siniša Rajšić i Matej Čičak.

 

 

Treneri:

  • Siniša Rajšić - Rođen 1983. godine. Po struci profesor kineziologije, kondicijski trener. Posjeduje C licencu za nogometnog trenera i trenutno je pri završetku stručnog osposobljavanja na Nogometnoj akademiji HNS-a za trenera s UEFA B licencom. Nogometom se bavi od malih nogu- prošao školu NK „Udarnik“ Kurilovec. Trenerskim poslom se bavi 15 godina, od toga zadnjih 5 godina u NK „Kurilovec“.

 

  • Matej Čičak – Rođen 1991. godine. Nogometom se bavi čitav život, prošao nogometnu školu NK „Udarnik“ Kurilovec i NK „Radnik“, te je igrao seniorski nogomet u NK „Kurilovec“. Stečena znanja, iskustva i vrijednosti od 2019. godine prenosi na mlade nogometaše kao trener u NK „Kurilovec“. Trenutno završava stručno osposobljavanje na Nogometnoj akademiji HNS-a za trenera sa C licencom.

limači 1.jpg
limači 2.jpg
limači 3.jpg
bottom of page